TestTafel heeft een nieuwe plek!

Na ruim een half jaar TestTafel te organiseren op "een geheime locatie in Amsterdam", hebben we nu onze eigen locatie gevonden! Het is een plek waar we niet van hadden durven dromen: met een gigantische hal van 300m2 en een terras van 200m2 kunnen we ons restaurant naar een nieuw niveau tillen. Onze ruimte bevind zich op loopafstand van station Amsterdam Sloterdijk op het terrein van de grootste theaterbroedplaats van Nederland: De Sloot. Onder meer de theatergroepen toneelgroep Amsterdam en BOG. bouwen hier aan werkplaatsen voor theatermakers, volwaardige theaterzalen en nog veel meer! We zijn heel dankbaar dat wij onderdeel mogen uitmaken van dit mooie project.

Ons nieuwe adres: Rhoneweg 6, 1043AH, Amsterdam

Onze plek zal de naam dragen van het project wat met ons mee verhuist: De Sering. De grote ruimte die we tot onze beschikking hebben zal dus niet onbenut blijven als er geen TestTafel is: de volkskeuken van De Sering zal hier ook eten gaan serveren. Daarnaast zal De Sering de ruimte gratis beschikbaar maken voor initiatieven met een sociaal of cultureel belang.

Zoals je van ons gewend bent blijven bij we bij TestTafel experimenteren met nieuwe menus voor een toegankelijke prijs. Ons doel om hiermee De Sering te financiƫren hebben we officieel gemaakt: TestTafel staat nu geregistreerd als Stichting TestTafel, met als statutaire doelstelling om Vereniging De Sering financieel te ondersteunen.

terug naar home