TestTafel

TestTafel is een pop-up restaurant dat elke vrijdag en zaterdag een wisselend menu van 7 gangen (inclusief brood, amuses en koffie hapje) serveert. Het menu is een eclectische verzameling van recepten die we altijd al een keer hebben willen maken, gerechten goed gejat van onze favoriete chefs en recepten die we uit obscure kookboeken hebben gevist.

Bij het eten serveren we cocktails, zelfgemaakte limonades en onze favoriete betaalbare wijnen. Dit alles vindt plaats op een geheime locatie in het centrum van Amsterdam. Je krijgt onze locatie toegestuurd als je reserveert.

Prijzen

Voor het eten vragen we een gesuggereerde donatie van tussen de €20 en €30 per persoon. Je krijgt een volledig menu, waarin we rekening kunnen houden met de meeste dieten en allergieën. Wij hebben bijvoorbeeld een vegan menu, een vegetarisch menu, en soms een menu met een stukje vlees.

We moedigen iedereen aan om een bedrag te doneren waar ze zelf comfortabel mee zijn, gebaseerd op wat voor reden dan ook. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je donatie te laag is. Ook met een donatie van €20 komt TestTafel rond.

Voor het drinken vragen we een vaste prijs. Dit proberen we 2 of 3 keer zo goedkoop te houden als in een normaal restaurant.

Reserveren

Op ons aanmeldformulier kan je zien welke data beschikbaar zijn en een plek reserveren voor jezelf of een groep mensen. Nieuwe data worden wekelijks toegevoegd.

Klik hier om naar het aanmeldformulier te gaan

Coronabeleid

We vragen alle bezoekers om gevaccineerd te zijn of een test te doen voor hun bezoek aan TestTafel. Hiervoor bieden we 2 opties:

  1. Je kan via de CoronaCheck app een QR code laten zien die dient als officieel bewijs van vaccinatie of test. Tip: als je niet zeker weet of je ter plekke beschikt over mobiel internet, kan je op dezelfde dag thuis alvast de code aanmaken in de app of de code uitprinten. Zie coronacheck.nl voor meer info.
  2. Als alternatief kan je een zelftest meenemen of ter plekke van ons kopen. Dit kan je aangeven op het reserveringsformulier. Als je een zelftest doet vlak voor vertrek, vragen we je om het fysieke testresultaat mee te nemen. Hiermee bedoelen we het staafje met het controlestreepje, en dus niet een foto van de test.

Contact

Om te reserveren kan je terecht bij ons aanmeldformulier. Voor overige vragen kan je ons mailen op testtafel@desering.org

Krijg updates over TestTafel via onze Whatsapp broadcastgroep

Volg ons op Instagram @TestTafel