TestTafel

TestTafel is een pop-up restaurant dat elke zaterdag en zondag een wisselend menu van 7 gangen (inclusief brood, amuses en koffie hapje) serveert. Het menu is een eclectische verzameling van recepten die we altijd al een keer hebben willen maken, gerechten goed gejat van onze favoriete chefs en recepten die we uit obscure kookboeken hebben gevist.

Bij het eten serveren we cocktails, zelfgemaakte limonades en onze favoriete betaalbare wijnen. Dit alles vindt plaats op een geheime locatie in het centrum van Amsterdam. Je krijgt onze locatie toegestuurd als je reserveert.

Prijzen

Voor het eten vragen we een gesuggereerde donatie van tussen de €20 en €30 per persoon. Je krijgt een volledig menu, waarin we rekening kunnen houden met de meeste dieten en allergieën. Wij hebben bijvoorbeeld een vegan menu, een vegetarisch menu, en soms een menu met een stukje vlees.

We moedigen iedereen aan om een bedrag te doneren waar ze zelf comfortabel mee zijn, gebaseerd op wat voor reden dan ook. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je donatie te laag is. Ook met een donatie van €20 komt TestTafel rond.

Voor het drinken vragen we een vaste prijs. Dit proberen we 2 of 3 keer zo goedkoop te houden als in een normaal restaurant.

Update: tijdelijk strenger coronabeleid

In verband met recente ontwikkelingen van het coronavirus en de beperkte ruimte op onze locatie hanteren wij extra strenge voorzorgsmaatregelen. Momenteel vragen wij voor toegang bij TestTafel:

  1. Een officiële CoronaCheck QR code in combinatie met geldig identiteitsbewijs
    ‌én
  2. Een fysieke zelftest met negatief resultaat

Je kan de zelftest vlak voor vertrek doen en het fysieke resultaat (het testje zelf, niet een foto van de test) meenemen naar TestTafel. Als je geen zelftest hebt kan je ook een test van ons afnemen aan de deur.

Reserveren

Vanwege de restricties op openingstijden in de huidige coronamaatregelen serveren we lunch in plaats van avondeten. Reserveren is mogelijk vanaf 4 personen.

Op ons aanmeldformulier kan je zien welke data beschikbaar zijn en een plek reserveren voor jezelf of een groep mensen. Nieuwe data worden wekelijks toegevoegd.

Klik hier om naar het aanmeldformulier te gaan

Contact

Om te reserveren kan je terecht bij ons aanmeldformulier. Voor overige vragen kan je ons mailen op testtafel@desering.org

Krijg updates over TestTafel via onze Whatsapp broadcastgroep

Volg ons op Instagram @TestTafel