TestTafel

TestTafel is een pop-up restaurant dat elke vrijdag en zaterdag een wisselend menu van 7 gangen (inclusief brood, amuses en koffie hapje) serveert. Het menu is een eclectische verzameling van recepten die we altijd al een keer hebben willen maken, gerechten goed gejat van onze favoriete chefs en recepten die we uit obscure kookboeken hebben gevist.

Bij het eten serveren we cocktails, zelfgemaakte limonades en onze favoriete betaalbare wijnen. Dit alles vindt plaats op een geheime locatie in het centrum van Amsterdam. Je krijgt onze locatie toegestuurd als je reserveert.

Prijzen

Omdat we weten dat ons publiek over het algemeen niet al te veel cash reserve heeft proberen we het eten en drinken zo goedkoop mogelijk te houden. Het eten kost daarom slechts €20. Ook het drinken proberen we twee of drie keer zo goedkoop te serveren als in een normaal restaurant.

We serveren een vegan menu, een vegetarisch menu, en een menu met soms een stukje vlees. Ook kunnen we rekening houden met de meeste diëten en allergieën.

TestTafel heeft een korte pauze

Helaas is er geen TestTafel op 10, 11, 17 en 18 september.

Wil je op de hoogte blijven van wanneer we weer terug zijn? Meld je dan aan voor onze Whatsapp broadcastgroep

Reserveren

Op ons aanmeldformulier kan je zien welke data beschikbaar zijn en een plek reserveren voor jezelf of een groep mensen. Nieuwe data worden wekelijks toegevoegd.

Klik hier om naar het aanmeldformulier te gaan

Contact

Om te reserveren kan je terecht bij ons aanmeldformulier. Voor overige vragen kan je ons mailen op testtafel@desering.org

Krijg updates over TestTafel via onze Whatsapp broadcastgroep

Volg ons op Instagram @TestTafel