De Sering

Word vrijwilliger!

De Volkskeuken wordt volledig geopereerd door vrijwilligers. Elke zondag koken we met z'n allen om eten voor te bereiden voor komende dagen. Bijvoorbeeld voor de volkskeuken avonden, vluchtelingenorganisaties, en protesten. Als je een keer mee wilt helpen kan je simpelweg op een zondag langskomen vanaf 12:30. Als je wilt kan je dan ook gratis aanschuiven voor lunch (12:00-12:30) en avondeten (18:00-18:30). Wil je meer weten? Stuur een mailtje naar info@desering.org

Help met klussen!

We zijn nog volop bezig met verbeteringen van onze ruimte, en we kunnen jouw hulp daarbij goed gebruiken! Vind jij het leuk om mee te denken over verbeteringen aan onze ruimte, en die dingen gelijk fysieke werkelijkheid te maken? Ervaring is niet nodig, stuur een mailtje naar info@desering.org en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Kom bij ons werken!

Bij de Sering organiseren we TestTafel, hosten we feestjes en lezingen, verwelkomen we pop-ups en hebben we een enorm terras. Om dit alles draaiende te houden hebben we een staf van parttimers en fulltimers.

Om bij ons te beginnen met werken heb je geen ervaring nodig. Door de manier waarop we zijn georganiseerd kun je al vanaf het begin meepraten over bijvoorbeeld het TestTafel menu of de wijnen. Ook worden je initiatieven en ideeën erg gewaardeerd en verwelkomd. Als je bijvoorbeeld ideeën hebt voor cocktails of events dan is er de vrijheid om ze uit te proberen.

Omdat De Sering een non-profit is met als doel het aanbieden van zo goedkoop mogelijke publieke ruimte krijgt iedereen op dit moment minimumloon. Op termijn willen we het salaris opbouwen naar een gelijke 14 euro per uur voor iedereen.

Ben je geintreseerd? Stuur dan een mailtje naar info@testtafel.nl!